За Нас


Југотон е компанија која работи веке 40 години во Македонија, формирана е 1947 година во Хрватска, тогашна Југоославија. Бевме дел од Хрватска компанија, па се до распадот на Југославија во 1990 година. Од тогаш, па се до ден денешен успешно работме во својата област. Препознатливи сме во издаваштвото, продажбата на музички компакт дискови, LP, PC, Games, Sony Playstation, 2, 3 ,4 ,PSP, XBox, Wii, Nintendo DC, како и продажба на сите конзоли за истите.Во асортиманот на производи збогатени сме со постери, беџови, рамки за постери и многу, многу други алатки.продазба и дистрибуција на билети,за сите културни,музички и спортски манифестации, како и организација на превоз за истите надвор од Македонија, е една од препознатливите услуги што ги нудиме.