Едукативен постер за деца – Wonders of Learning: Discover EARTH -Educational Wall Chart

399 ден

Едукативен постер за деца – Wonders of Learning: Discover EARTH -Educational Wall Chart

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

3 in stock

Category:

Description

Едукативен постер за деца – Wonders of Learning: Discover EARTH -Educational Wall Chart

Научете повеќе за планетата Земја!

Едукативниот постер Discover EARTH  е издание на англиски јазик прилагоден за деца

до 10 годишна возраст и може да претставува одличен едукативен подарок.

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0