Енциклопедија за деца – Wonders of Learning: Discover BIOLOGY A First Introduction to Science

499 ден

Енциклопедија за деца – Wonders of Learning: Discover BIOLOGY A First Introduction to Science

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

3 in stock

Category:

Description

Енциклопедија за деца – Wonders of Learning: Discover BIOLOGY A First Introduction to Science

Научете повеќе за светот на живите организми!

Енциклопедијата Discover BIOLOGY е издание на англиски јазик прилагоден за деца.

Оваа енциклопедија е наменета за деца до 10 годишна возраст и може да претставува одличен едукативен подарок.

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0