Енциклопедија за деца – Wonders of Learning: Discover Earthquakes and Volcanoes

499 ден

Енциклопедија за деца – Wonders of Learning Discover Earthquakes & Volcanoes

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

3 in stock

Category:

Description

Енциклопедија за деца – Wonders of Learning: Discover Earthquakes & Volcanoes

Научете повеќе за планетата земја, површината на која живееме и неверојатните карпести површини.

Откријте повеќе за моќта и вулканските ерупции кои настануваат со константното движење на земјините плочи. Истражете ги и термалните води, гејзерите и останатите фасцинантни појави кои се совршено доловени во оваа илустрирана книга.

Енциклопедијата Discover Earthquakes & Volcanoes е издание на англиски јазик прилагоден за деца.

Оваа енциклопедија е наменета за деца до 10 годишна возраст и може да претставува одличен едукативен подарок.

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0