Грамофон  SONY PSLX310BT

12,990 ден

Грамофон  SONY PSLX310BT

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофон  SONY PSLX310BT

  • Едноставно поврзување преку BLUETOOTH®
  • Две брзини на работа: 33⅓ и 45 rpm
  • Автоматска репродукција во еден чекор за едноставно ракување
  • Новодизајнирана рачка за тон за врвна и јасна репродукција

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0