Грамофонска плоча B.R.M.C. – ,,Black Rebel Motorcycle Club” 2LP

1,990 ден

Грамофонска плоча B.R.M.C. – ,,Black Rebel Motorcycle Club” 2LP – 180gr audiophile vinyl

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча B.R.M.C. – ,,Black Rebel Motorcycle Club” 2LP – 180gr audiophile vinyl

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

 

0