Грамофонска плоча Beranys Propaganda – „ Втора младост, трета светска војна“

1,200 ден

Грамофонска плоча Beranys Propaganda – „ Втора младост, трета светска војна“

*Винил издание на македонската група „Bernays Propaganda“

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

2 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча Beranys Propaganda – „ Втора младост, трета светска војна“

*Винил издание на македонската група „Bernays Propaganda“

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0