Грамофонска плоча Billie Holiday ,, Lady Day ”180 gram Limited Edition

1,850 ден

Грамофонска плоча Billie Holiday ,, Lady Day ”180 gram Limited Edition

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча Billie Holiday ,, Lady Day ”180 gram Limited Edition

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0