Грамофонска плоча Charles Mingus ,,Mingus AH UM” 180 gram Coloured Vinyl

1,290 ден

Грамофонска плоча Charles Mingus ,,Mingus AH UM” 180 gram Coloured Vinyl

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча Charles Mingus ,,Mingus AH UM” 180 gram Coloured Vinyl

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0