Грамофонска плоча Chic ,,Chic”  Mastered at Abbey Road Studios 

2,090 ден

Грамофонска плоча Chic ,, Chic ”  Mastered at Abbey Road Studios

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча Chic ,, Chic ”  Mastered at Abbey Road Studios

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0