Грамофонска плоча Joss Stone ,,The soul sessions” 180 gr audiophile vinyl pressing

2,090 ден

Грамофонска плоча Joss Stone ,,The soul sessions” 180 gr audiophile vinyl pressing

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

2 in stock

Category: Tags: ,

Description

Грамофонска плоча Joss Stone ,,The soul sessions” 180 gr audiophile vinyl pressing

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0