Грамофонска плоча Nina Simone ,,The Jazz Queen”, 3LP+Постер 60х60 см

2,890 ден

Грамофонска плоча Nina Simone ,,The Jazz Queen”, 3LP+Постер 60х60 см, лимитирана едиција

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Description

Грамофонска плоча Nina Simone ,,The Jazz Queen”, 3LP+Постер 60х60 см, лимитирана едиција

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0