Грамофонска плоча Otto Preminger’s -,, Anatomy of a murder”

1,590 ден

1 in stock

Category: Tags: ,

Description

Music on a Vinyl

Classic Album – 180 gram audiophile vinyl pressing

Music by Duke Ellington from the soundtrack of the Motion Picture

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0