Грамофонска плоча Ray Charles ,,The soul legend”, 3LP+Постер 60х60 см

2,990 ден

Грамофонска плоча Ray Charles ,,The soul legend”, 3LP+Постер 60х60 см

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Description

Грамофонска плоча Ray Charles ,,The soul legend”, 3LP+Постер 60х60 см

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0