Грамофонска плоча Richie Cole Hank Crawford – „Bossa International“

1,390 ден

Грамофонска плоча Richie Cole Hank Crawford – „Bossa International“

*Recorded live in Nimes, France

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

Category:

Description

Грамофонска плоча Richie Cole Hank Crawford – „Bossa International“

*Recorded live in Nimes, France

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0