Грамофонска плоча Суперхикс – „ Underground Evergreens“

650 ден

Грамофонска плоча Суперхикс – „ Underground Evergreens“

*Винил издание на македонската група „Суперхикс“

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

3 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча Суперхикс – „ Underground Evergreens“

*Винил издание на македонската група „Суперхикс“

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0