Грамофонска плоча U2 ,,The best of 1980-1990” – 2LP

2,790 ден

Грамофонска плоча U2 – ,,The best of 1980-1990” ” 2LP,  ремастерирана

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category: Tags: , ,

Description

Грамофонска плоча U2 – ,,The best of 1980-1990” ” 2LP,  ремастерирана

 

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0