Грамофонска плоча We are Macedonia 1981-1985 – „Има ли забава?“

1,200 ден

Грамофонска плоча We are Macedonia 1981-1985 – „Има ли забава?“

*Винил издание – компилација на македонска ретро поп музика

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

1 in stock

Category:

Description

Грамофонска плоча We are Macedonia 1981-1985 – „Има ли забава?“

*Винил издание компилација на македонска ретро поп музика

 

 

В Страна
А1 Чуден Крој Има Ли Забава?
А2 Бон Тон Добрите Девојки
А3 Меморија* Нена
А4 Хаос Ин Лаос Рио
А5 Дизајн Лота
А6 Токму Така Култура
 

 

Г Страна
B1 Триангл* Глинено Око
B2 Цилиндер Флегматик
B3 Луј На Улица Сама
B4 Психо Звезден Патоказ
B5 Фора (2) Е Мој Пријателе
B6 Concorde (5) Забавата Заврши

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0