Слушалки SONY MDRXB550APB

1,990 ден

 Слушалки SONY MDRXB550APB

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

2 in stock

Category:

Description

 Слушалки SONY MDRXB550APB

Почувствувајте ја моќта на ритамот

EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук
Далечински управувач и микрофон на кабелот кои се компатибилни со паметни телефони
звучник од 30мм
EXTRA BASS слушалки со далечински управувач и микрофон на кабелот, прилагодлива лента за на глава и избор од 5 бои.

  • Слушалки со микрофон
  • Создаден за да ви одговара
  • Нагласен стил и мек допир
  • Одговарајте на повици, менувајте песни

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0