Слушалки SONY MDRZX110APP

1,190 ден

Слушалки SONY MDRZX110APP

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

2 in stock

Category:

Description

Слушалки SONY MDRZX110APP

  • Слушалки со микрофон
  • Дизајнот со преклопување и завртување го олеснува патувањето
  • Далечински управувач и микрофон кои се вградени во кабелот за повици без користење на рацете
  • Обложени ушни перничиња за потполна удобност
  • Дизајнот со затворена задна страна со превиткување го задржува звукот
  • Широк фреквентен опсег за јасни високи и ниски тонови

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0