Слушалки SONY MDRZX110P

890 ден

Слушалки SONY MDRZX110P

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

2 in stock

Category:

Description

Слушалки SONY MDRZX110P

  • Звучници во вид на купола од 30мм за балансиран звук
  • Високоенергетските неодимиумски магнети нудат моќен звук
  • Фреквентен опсег од 12Hz–22kHz
  • Обложени слушалки за удобно слушање
  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 денари

0