Слушалки SONY MDRZX310APL

1,490 ден

Слушалки SONY MDRZX310APL

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 дена

2 in stock

Category:

Description

Слушалки SONY MDRZX310APL

  • Слушалки со микрофон
  • Неодимиумски звучници од 30мм за моќен и балансиран звук
  • Фреквентен опсег од 10–24.000Hz
  • Кабел во вид на Y со должина од 1,2м
  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа.

Цена за достава 150,00 дена

0