Sale!

Видео игра PES2019 – David Beckham edition PS4

4,890 ден 850 ден

Видео игра PES2019 – David Beckham edition PS4

Повеќе од 400 екипи и преку 10.000 вистински играчи. Почувствувајте ги вистинските потези на легендарните играчи. Оваа игра ги поседува реалистичните потези на Бекам, направени со специјален 3D скенер.

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа. Цена за достава 150,00 денари.

1 in stock

Category:

Description

Видео игра PES2019 – David Beckham edition PS4

Достава на цела територија на РСМ преку ЕМС на Македонски Пошти во рок од 48 часа. Цена за достава 150,00 денари.

You may also like…

0