ВО ВИНОТО Е ПЕСНАТА – ПАРТЕР

350 ден

20 in stock

Category:

Description

Ве покануваме на концертот „Во виното е песната“ на 3-ти април 2020 година!

Тројцата музички великани Миле Кузмановски, Наум Петрески и Мирослав Илиќ ќе настапат пред македонската публика во А1 Арена.

 

0