Сузана Спасовска-Спомени


Цена: 700 МКД

Опис

 ЦД1 - ТИ ВЕРУВАВ ДО КРАЈ

  1   ТЕ ЉУБАМ
  2   ГРЕШНО ВЉУБЕНИ
  3   ОТРОВ ТИ Е ДУШАТА
  4   НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ
  5   ТИ ВЕРУВАВ ДО КРА
  6   СВИРИ ДРАГАНЕ
  7   МАНДОЛИНИ И ГИТАРИ
  8   ОПОМЕНА
  9   БОГ ГО ИМА СЕКОЈ КЛУЧ
10   ПОДАЈ РАКА
11   НЕ МИ ТРЕБА БОГАТСТВО
12   КОЛКУ МИ Е МЕРАК
13   СТОЈАНЕ, СТО ТЕ УБИЛЕ
14   ПЕЧАЛБАРСКА БАЛАДА
15   РИБАРОТ МОЈ 
16   КАЛИНО МОМЕ
17   ИМАЛА МАЈКА РАНИ ДВЕ
18   ВАЛЦЕР ЗА МЛАДЕНЦИТЕ

ЦД2 - КОЈ ПЕЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ

  1   КОЈ ПЕЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ
  2   ПЕСНО РАЗВЕСЕЛИ МЕ
  3   ЛИЧЕН ДЕЈАН
  4   КАЗНИ ЈА БОЖЕ
  5   СИ ИМАМ ЈАДОВИ
  6   АЈ, СО СРЕКА ДЕНОТ
  7   ПЕЈ, ИГРАЈ СО МЕНЕ
  8   ЈАС ТЕ САКАМ
  9   БИСЕРА
10   ЗА НАС
11   ТИ СИ МИ ПО МЕРАК
12   ЗЕМИ МЕ
13   ПЛАТИ МИ
14   ДАЈ ЈА СМЕТКАТА
15   БОМБА
16   ЉУБОВ
17   УРНЕБЕС
18   АКО, ДУШО, АКО
19   СУПЕР ПАР
20   ЏИНГРЛАКА

ЦД3 - ДЕН ДА СЕ ПАМЕТИ

  1   ЗОШТО ЛАЖЕШ, ЗОШТО МАМИШ
  2   МАРКО, МАРКО
  3   КОГА ЉУБИ МОМА МЛАДА
  4   ЧУДНА СУДБА
  5   ЗА МЛАДОСТА СЕ ТАГУВА
  6   ЈАС БЕВ ТВОЈА РОБИНКА
  7   БЕЗ ТЕБЕ МЕ ЧЕКА ДОЛГА ЗИМА
  8   ГРЕШНО ВЉУБЕНИ
  9   НА СРЦЕ МУ ОСТАНА
10   НЕ МЕ СОНУВАЈ
11   ШТО МИ НАПРАВИ
12   ИЛЈАДА МОМЧИЊА
13   ШТО МИ ФАЛИ
14   ПЕАМ, ИГРАМ
15   НЕ ТИ ВЕРУВАМ
16   АХ, МИЛ, УБАВ МОЈ
17   ОД ТВОИТЕ ОЧИ
18   САМО ЕДНА НАСМЕВКА
19   КЕ ГО ЉУБАМ ДОВЕКА
20   ЧУВАЈ СЕ МОЈ ВОЈНИКУ
21   ВО СТАРИОТ КРАЈ
 

Видео

Додатоци

CD-Танец

900 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-SUPERHIKS

300 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-НИКОЛА БАДЕВ*, АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ*, ВАСКА ИЛИЕВА*, КОЧО ПЕТРОВСКИ*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Легендите На Македонската Народна Песна ‎(4xCD BOX)

1500 денари

купи производ онлајн
buy product online

Книга Тоше Проески - Ова не е крај

900 денари

купи производ онлајн
buy product online

Superhiks

590 денари

купи производ онлајн
buy product online

Superhiks-Limited Edition

890 денари

купи производ онлајн
buy product online

Сузана Спасовска-Земја на сонцето

700 денари

купи производ онлајн
buy product online