CD-SUPERHIKS

Цена: 300 МКД

Опис

 Раде, Оптими Ска, Глупави Песни, Гол (албум: Чекај бе викам...Каде бе малку, Литум Рекордс 2000 година) 
Знам Дека Љуби, Другар, Хепи Енд, Заминување, Колку Време, Едно Лето (албум: Турмано, Литиум Рекордс 2003 година) 
Графити Бој, Тоа Не Сум Јас, Ace OF Spades (албум: И сега...Што?, Литиум Рекордс 2008 година) 
Африка, Скок, На Лута Рана, Ти Треба Некој, Безгрешен (албум: Африка, Суперхикс/Пасворд Продукција, 2012 година) 

- Чекај бе викам...Каде бе малку (Студио Димитрови) 
- Турмано (Студио Димитрови) 
- Саботна Фиеста, Неделна Сиеста! (лајв, Скопски Саем) 
Литиум Рекордс, 2004 година, миксано во студио ПроФундус) 
- И сега...Што? (студио Денис Мујаџиќ - Деникен, Загреб) 
Африка (студио Супернова, Тетово) 

Суперхикс се: Петар Младеновски, Борис Минов, Дарко Попов, Александар Спасовски, Димитар Тодоровски, Симе Златков, Гоце, Лалковски, Бранко илиевски 

Суперхикс беа..а може и пак да бидат: Горан папазоски, Коста Велков, Зоран Жежов, Живко Шулинчевски, Пере Мелов, Славе Спировски, Ивица Ивановски, Лазар Дарковски...

Видео

Додатоци

CD-Танец

900 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-НИКОЛА БАДЕВ*, АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ*, ВАСКА ИЛИЕВА*, КОЧО ПЕТРОВСКИ*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Никола Бадев*, Александар Сариевски*, Васка Илиева*, Кочо Петровски*

500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD-Легендите На Македонската Народна Песна ‎(4xCD BOX)

1500 денари

купи производ онлајн
buy product online

CD Superhiks - Underground Evergreens

300 денари

купи производ онлајн
buy product online

LP Superhiks - Underground Evergreens

590 денари

купи производ онлајн
buy product online

LP Superhiks - Underground Evergreens - Limited Edition -

890 денари

купи производ онлајн
buy product online

Книга Тоше Проески - Ова не е крај

1700 денари

купи производ онлајн
buy product online