CD-НИКОЛА БАДЕВ*, АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ*, ВАСКА ИЛИЕВА*, КОЧО ПЕТРОВСКИ*

Цена: 500 МКД

Опис

 

 

Tracklist

1 Никола Бадев* Фросино Моме Убаво 5:50
2 Никола Бадев*, Васка Илиева* И Александар Сариевски* Ајде, Ајде Моме Стојне 2:56
3 Никола Бадев* И Александар Сариевски* Зачукале, Зачукале Тапаните 2:11
4 Васка Илиева* И Никола Бадев* Са Ноќ Ле Надо 2:49
5 Васка Илиева* Невеста Платно Ткаеше 3:29
6 Александар Сариевски* Сношти Го Видов Убавото Стојне 3:04
7 Васка Илиева* И Александар Сариевски* Врати Се Либе Марике 3:21
8 Александар Сариевски* Бре, Ѓурчин Стојне Убаво 1:37
9 Александар Сариевски* Ај, Жалај Ме, Малино Моме 4:06
10 Васка Илиева* И Александар Сариевски* Покарај Си Димитртија Невестата 2:02
11 Никола Бадев* И Васка Илиева* Голема Риџа Ти Чинам 3:51
12 Васка Илиева* На Секое Ќоше И Оро 2:56
13 Александар Сариевски* Цвеќе Цутеше Мамо 2:43
14 Васка Илиева* Стојан На Станка Думаше 2:27
15 Никола Бадев* Сношти Минав Покрај Вази 3:25
16 Никола Бадев* Кандисуј Бре Лудо, Младо 4:03
17 Александар Сариевски* И Васка Илиева* Сношти Си Мила Мамо Отидов 2:00
18 Васка Илиева* И Александар Сариевски* Туѓината Пуста Да Остане 3:17
19 Александар Сариевски* Расплакал Се Стар Бел Дедо 1:32
20 Никола Бадев* Блазе Тебе Мори Митро 3:58
21 Никола Бадев*, Васка Илиева* И Александар Сариевски* Девојче, Девојче Не Стој Спроти Мене 1:54
22 Васка Илиева* Таму Далеку Вода Ми Дотече 3:07
23 Васка Илиева* И Никола Бадев* Јанке Ле, Јанке Убава 3:06
24 Васка Илиева* Маанџика Мома Донка 2:01
25 Никола Бадев*, Васка Илиева* И Александар Сариевски* Невено Мори, Невено 1:52
26 Александар Сариевски* Дојде Глувчето 2:25
27 Никола Бадев*, Васка Илиева* И Александар Сариевски* Момче Спие На Креветче 3:08

Credits

 

Видео

Додатоци