Roger Waters


Roger Waters

Локација: АРЕНА АРМЕЕЦ

Датум: 04.05.2018 20:00:00

Опис

 

                                                                                                                 

    

                                                                                                                         04 мај (петок) 2018 г., 20:00 ч.

                                                                                                                                   «Софија, Бугарија»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Roger Waters во Софија ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на jugoton.mk по следниве цени:

 

Аранжман со организиран превоз:     

 • PL1 - 7.550 ден.
 • PL2 - 6.900 ден.
 • PL3 - 6.300 ден.
 • PL4 - 5.650 ден. (фан пит)
 • PL5 - 5.650 ден.
 • PL6 - 5.000 ден.
 • PL7 - 4.700 ден. (партер)
 • PL8 - 4.400 ден.
 • PL9 - 4.100 ден.

Аранжман со сопствен превоз: 

 • PL1 - 6.300 ден.
 • PL2 - 5.650 ден.
 • PL3 - 5.050 ден.
 • PL4 - 4.400 ден. (фан пит)
 • PL5 - 4.400 ден.
 • PL6 - 3.750 ден.
 • PL7 - 3.450 ден. (партер)
 • PL8 - 3.150 ден.
 • PL9 - 2.850 ден.