Scorpions


Scorpions

Локација: KOMBANK ARENA

Датум: 05.12.2017 21:00:00

Опис

 

Програма

Поаѓање од Скопје (Дрводекор) во четврток 07.12.2017 во 07 часот.Пристигнување во Белград околу 15 ч и паркирање во близина на местото на настанот (Сала „Комбанк Арена“ )Собирање на групата по завршувањето на концертот и тргнување накај Скопје.

Цена на Аранжман 

Превоз + Влезница Партер 4000 МКД

Превоз + Влезница Фан Пит 4600 МКД

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 11:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 13:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 19:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 11:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 13:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 19:00

купи билет онлајн
buy ticket online

David Bowie Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online