Суперхикс


Суперхикс

Локација: VIP Arena Boris Trajkovski (mala sala)

Датум: 15.12.2017 20:20:00

Опис

 РамПаРаРам е стихот кој последнава година најчесто го слушаме. Во кола, по дома, на ТВ, од фрижидер, во комшии, на пиво, во диско, насекаде...

А 15 декември е денот кој ќе му даде боја на секојдневното сивило, 15 декември е денот за РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ и најновото концертно шоу на Вашиот омилен бенд!!!

СКОПСКО SMOOTH Ви го најавува најдобриот концерт за крајот на годината во градот убав!!!

Superhiks и пријателите ќе ни приредат повеќечасовен музички и визуелен спектакл!!!


Петок 15 декември 2017
ВИП арена Борис Трајковски (мала сала)
Старт: 20:30 часот

Влезници во претпродажба во ЈУГОТОН (ГТЦ) и online наwww.jugoton.com.mk
- првите 500 влезници по цена од 400 денари,
- потоа 500 денари,
- на денот на концертот 600 денари.

*Следете ги нашите активности и први дознајте за најновите информации.