Елиф Чаглар Џез Квартет

Елиф Чаглар Џез Квартет

Локација: Дом на АРМ

Датум: 16.11.2017 17:00:00

Опис

 Еден од најдобрите џез уметници од Турција Елиф ÇAĞLAR е во Македонија, подржано од Турски Културен Центар Јунус Емре-Скопје.
Елиф ÇAĞLAR за љубителите на музиката ќе одржи концерт на 16 ноември 2017 година во Домот на Армијата во Скопје како дел од фестивалот #ЕсенскиМузичкиСвечености