PEARLJAM


PEARLJAM

Локација: Падова,Италија

Датум: 24.06.2018 20:00:00

Опис

  Почитувани дами и господа,

                                                                                                                                КОНЦЕРТИ МК

                                                                                                                 со задоволство ви ги претставува

                                                      PERLJAM

                                                                                                                        24 јуни (недела) 2018 г., 20:00 ч.

                                                                                                                                «Падова, Италија»

 

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во Југотон Рекордс, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на jugiton.mk i ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер - 14.850 ден.

Аранжман Трибина – 14.850 ден.

 Информации и резервации на: 02/3239-860


Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Падова-Скопје)

Влезница за концертот 

Ноќевање во Падова

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

 

Посета на Венеција - 10 евра (не е задолжително)

Индивидуални трошоци

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 22.06.2018 во 19:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Падова во 20:00ч.  Пристигување во Падова на 23.06.2018 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности и прошетка низ Падова, ноќевање. 24.06.2018 слободно време во Падова или во договор со групата посета на Венеција. Враќање од Венеција околу 17:00 ч.. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online