STING


STING

Локација: ANTICKI TEATAR

Датум: 19.06.2018 20:00:00

Опис

 Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК, SOFIA MUSIC ENTERPRISES и LIVE NATION

со задоволство ви гo преставуваат


со два ексклузивни концерти!

19 и 20 јуни (вторник и сряда) 2018 г.,20:00ч. “Антички театар Пловдив“

После грандиозниот успех на концертите на СТИНГ во Скопје и Софија, како дел од неговата европска турнеја по повод последниот негов албум 57th & 9th, тој повторно се враќа во Бугарија и тоа со два ексклузивни концерти во Пловдив.

Влезниците за овој концерт на СТИНГ во Пловдив ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:  

  • PL1 – 8.450 ден.
  • PL2 – 7.500 ден. 
  • PL3 – 6.500 ден.
  • PL4 – 5.900 ден. 

Аранжман со сопствен превоз:  

  • PL1 – 6.650 ден.
  • PL2 – 5.700 ден. 
  • PL3 – 4.750 ден.
  • PL4 – 4.100 ден. 

Поради лимитираниот капацитет на Античкиот Театар билетите се во многу мал број

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online