Andrea Bocelli


Andrea Bocelli

Локација: Arena Zagreb

Датум: 10.03.2018 22:00:00

Опис

 10 март (петок) 2018 г., 20:00 ч.

                                                                                 «Загреб, Хрватска»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDREA BOCELLI во Загреб ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз и ноќевање:

 • Премиум партер - 17.700 ден.
 • Голд партер - 14.450 ден.
 • Партер 1 - 12.700 ден.
 • Партер 2 - 11.050 ден.
 • Трибина доле 1 - 11.700 ден.
 • Трибина доле 2 - 10.900 ден.
 • Трибина доле 3 - 10.050 ден.
 • Трибина горе 1 - 9.250 ден.
 • Трибина горе 2 - 8.600 ден. 
 • Трибина горе 3 - 7.850 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

 • Премиум партер - 12.900 ден.
 • Голд партер - 9.600 ден.
 • Партер 1 - 7.900 ден.
 • Партер 2 -  6.250 ден.
 • Трибина доле 1 - 6.900 ден.
 • Трибина доле 2 - 6.100 ден.
 • Трибина доле 3 - 5.270 ден.
 • Трибина горе 1 - 4.450 ден.
 • Трибина горе 2 - 3.800 ден. 
 • Трибина горе 3 - 3.050 ден.


Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Загреб-Скопје)

Влезница за концертот 

Ноќевање во Загреб

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци