Andre Rieu


Andre Rieu

Локација: Arena Zagreb

Датум: 20.03.2018 21:00:00

Опис

 19 мај (сабота) 2018 г., 20:00 ч.

  «Загреб, Хрватска»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDRE RIEU во Загреб ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на jugoton.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз и ноќевање:

 • Голд партер - 11.900 ден.
 • Премиум партер - 10.900 ден. 
 • Партер 1 - 10.100 ден.
 • Партер 2 - 9.450 ден.
 • Трибина доле 1 - 10.250 ден.
 • Трибина доле 2 - 9.900 ден.
 • Трибина доле 3 - 9.200 ден.
 • Трибина доле 4 - 7.800 ден.

 

Аранжман со сопствен превоз:

 • Голд партер - 7.100 ден.
 • Премиум партер - 6.100 ден. 
 • Партер 1 - 5.300 ден.
 • Партер 2 - 4.650 ден.
 • Трибина доле 1 - 5.450 ден.
 • Трибина доле 2 - 5.050 ден.
 • Трибина доле 3 - 4.400 ден.
 • Трибина доле 4 - 3.000 ден.

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Загреб-Скопје)

Влезница за концертот 

Ноќевање во Загреб

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци