Prevoz EXIT 2018


EXIT 2018

Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА

Датум: 11.07.2018 23:59:00

Опис

Програма на патувањето:

 

1.СКОПЈЕ-НОВИ САД-СКОПЈЕ

Состанок на групата на 11.07.2018 во 23:45ч. на паркингот Нова Македонија. Тргнување кон Нови Сад на 11.07.2018  во 23:59ч.  Пристигување во Нови Сад(Петроварадинска Тврдина) на 12.07.2018 околу 08часот.
Вракање за Македонија-Скопје,Состанок со групата на претходно договореното место е на 16.07 во 13часот.
Цената на Аранжманот изнесува 2990 ден...
 
 
 
2.СКОПЈЕ-НОВИ САД-БУДВА-СКОПЈЕ
 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 11.07.2018 во 23:45ч. на паркингот Нова Македонија. Тргнување кон Нови Сад(Петроварадинска Тврдина) на 11.07.2018  во 00:00ч.  Пристигување во Нови Сад на 12.07.2018 околу 08часот.
Тргнување кон Будва,Состанок со групата на предходно договорено место  е на 16.07 во 15часот.
Цената на Аранжманот изнесува 4990 ден.
 
 
 
 
 
 
 
 
Важно:После купувањето на билетот ве молиме задолжително јавете се во музичката продавница ЈУГОТОН на бројот 3239-860,и оставете ги вашите податоци,или тоа може да го направите со испракање на податоци(име презиме и бр на пасош или лична карта)на следниот маил:jugoton@jugoton.com.mk
 
 
 

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online