Златна Бубамара на популарноста


Златна Бубамара на популарноста

Локација: VIP ARENA

Датум: 22.02.2018 20:00:00

Опис

 Убава Вест!!

Утре во продажба нов и последен бран на билети за Златна бубамара.

Почитувани пријатели на добрата забава и чистиот воздух,
За сите оние кои не успеаја или не беа информирани за продажбата на билетите Златна БубаМара на популарноста 2018, ве известуваме дека во среда на 31 јануари 2018 година  во точно 12:33 часот ќе се пушти во продажба последниот контингент билети, ќе биде отворена продажбата  во Југотон ГТЦ каде ќе бидат оставени билети за сите традиционални купувачи.

Поздрав,
Буба Мара