OHRID CALLING 2018


Jax Jones

Локација: Стадион Биљанини извори(Охрид)

Датум: 02.08.2018 20:00:00

Опис

 И JAX JONES НА OHRID CALLING 2018- МОЖНОСТ ЗА БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ!

Драги пријатели, 
Со големо задоволство Ви го најавуваме настапот на една од најактуелните хаус ѕвезди во моментов, новиот хитмејкер JAX JONES на OHRID CALLING 2018, вечерта на Илинден, нa 02 август, помеѓу големите фестивалски настапи на Dimitri Vegas & Like Mike (на 01 август) и Armin van Buuren (на 04 август).

Токму поради тоа, Авалон Продукција одлучи дека сите што ќе набават блок влезници за двата фестивалски денови (за 01 и 04 август), со истите да може БЕСПЛАТНО да присуствуваат на денот на настапот на JAX JONES на главната сцена на стадионот „Билјанини извори“ во Охрид!

Сите оние, пак, кои ќе сакаат да го гледаат само неговиот настап на OHRID CALLING, а немаат набавено блок влезници, тоа ќе може да го сторат со купување на влезници по многу популарни цени од:

500 денари ПАРТЕР
700 денари ФАН ПИТ

JAX JONES го запозна јавноста со синглот „You don`t know me“ кој молскавично одекна во светската музичка индустрија, се најде на врвот на сите топ листи и за кратко стана и огромен клубски хит.

На годинашните БРИТ награди овој млад диџеј доби и номинација за оваа песна и тоа во категоријата за „Најдобар сингл“. Неуморниот Англичанец неодамна ја објави и нумерата „Instruction“ со глобалната поп сензација Demi Lovato, а моментално е актуелен со „Breathe“ која ја освојува светската музичка сцена.

Влезниците за JAX JONES ќе бидат пуштени во продажба во сабота, од 09 часот наутро преку продажната мрежа на ЈУГОТОН

Ве потсетуваме дека влезниците за Dimitri Vegas & Like Mike и Armin van Buuren можете да ги набавите по цени од:

Единечни:
1000 денари ПАРТЕР 2
1500 денари ПАРТЕР 1
2000 денари ФАН ПИТ

Блок билети за двата фестивалски денови:
1.600 денари ПАРТЕР 2
2.100 денари ПАРТЕР 1
3.000 денари ФАН ПИТ

Одиме понатаму,
Авалон Продукција

***
JAX JONES AT OHRID CALLING 2018 - OPPORTUNITY FOR A FREE ENTRANCE!

Dear friends, 
It is our great pleasure to announce the performance of one of today's most popular house stars, the new hitmaker, JAX JONES on OHRID CALLING 2018, the night of Ilinden, 2nd of August, between the great festival performances of Dimitri Vegas and Like Mike (1st of August), and Armin van Buuren (4th of August).

To that end, Avalon Production has decided that everyone who buys block tickets/for both festival days (for the 1st and 4th of August) will have the chance to enter/attend the JAX JONES performance at Biljanini Izvori at the main stage in Ohrid FOR FREE!

Those who wish to attend his peformance at OHRID CALLING only, and have not bought block entrances, will get to do so by buying entrances with very popular prices of:

500 den PARTER 
700 den FAN PIT.

JAX JONES had his big break with the single 'You don't know me', which tremendously echoed in the world music industry, reached number one on each top ten list, and shortly became a huge club hit.

On this year's BRIT awards this young DJ even received a nomination for this song, namely in the category for 'best single'. The energetic Englishman recently released his track 'Instruction' in collaboration with the world-famous pop sensation Demi Lovato, while he is currently popular with 'Breathe', which is taking over the world music stage.

The entrances for JAX JONES will be released for sale on Saturday, from 9 am on the service KUPI KARTI ZA SE throughout Macedonia and online. Don't forget that you can buy entrances for Dimitri Vegas & Like Mike and Armin van Buuren at prices of:

1.000 den PARTER 2
1 500 den PARTER 1
2.000 den FAN PIT

Block tickets:

1.600 den PARTER 2
2.100 den PARTER 1
3.000 den FAN PIT

Avalon Production