OHRID CALLING 2018


Dimitri Vegas & Like Mike

Локација: Стадион Биљанини извори(Охрид)

Датум: 01.08.2018 19:00:00

Опис

 Како што насловот зборува се`, водечките тандеми на електронската музичка сцена (не само последниве неколку години, туку и денес), Dimitri Vegas & Like Mike, доаѓаат за прв пат не само во Македонија, туку и во регионот, идното лето во 2018-та година, и тоа како хедлајнери на Ohrid Calling 2018, на 01-ви август 2018 година.

Со вакви супер атрактивни имиња, апсолутно најголеми хитмејкери (A&I: More Than You Know, Don`t you worry child, DVLM: Tremor, Arcade…) и хедлајнери на најголемите светски фестивали Tomorrowland и Ultra, Македонија прераснува во водечка регионална дестинација на eвропските љубители на електронската музичка сцена и сигурни сме дека на двата фестивала ќе присуствуваат барем 5.000 посетители од цела Европа.

Настанот ќе биде проследен со неверојатни звучни и визуелни ефекти, на ниво на најголемите светски фестивали на електронска музика.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од вторник (26.12) од 09 часот наутро, Југотон , по цени од:

Dimitri Vegas & Like Mike

1000 денари ПАРТЕР 2

1.500 денари ПАРТЕР 1

2.000 денари ФАН ПИТ (само 1000 влезници)

Од истиот ден во продажба ќе бидат пуштени и блок влзеници за ова шоу и она на DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, по цени од:

ПАРТЕР 2- 1.600 денари

ПАРТЕР 1- 2.100 денари

ФАН ПИТ- 3.000 денари

 

ВАЖНО: Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren... делува неверојатно, но е вистинито. И тоа не е се`! Одиме понатаму, останете вклучени!