SKOPJE CAALING 2018


Axwell & Ingrosso

Локација: АРМ СТАДИОН

Датум: 21.06.2018 19:00:00

Опис

 Водечките тандеми на електронската музичка сцена (не само последниве неколку години, туку и денес), Axwell & Ingrosso, доаѓаат за прв пат не само во Македонија, туку и во регионот, идното лето во 2018-та година, и тоа како хедлајнери на Skopje Calling 2018, на 24-ти јуни 2018 година.

Со вакви супер атрактивни имиња, апсолутно најголеми хитмејкери (A&I: More Than You Know, Don`t you worry child, DVLM: Tremor, Arcade…) и хедлајнери на најголемите светски фестивали Tomorrowland и Ultra, Македонија прераснува во водечка регионална дестинација на eвропските љубители на електронската музичка сцена и сигурни сме дека на двата фестивала ќе присуствуваат барем 5.000 посетители од цела Европа.

Настанот ќе биде проследен со неверојатни звучни и визуелни ефекти, на ниво на најголемите светски фестивали на електронска музика.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од вторник (26.12) од 09 часот наутро, преку продажната мрежа , Југотон , по цени од:

Аxwell & Ingrosso

1000 денари ПАРТЕР 2

1.500 денари ПАРТЕР 1

2.000 денари ФАН ПИТ (само 1000 влезници)