ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018


ANDRE RIEU

Локација: АРЕНА АРМЕЕЦ

Датум: 17.06.2018 20:00:00

Опис

Влезниците за овој ексклузивен концерт на ANDRE RIEU во Софија ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на www.jugoton.mk и онлајн

Аранжман со организиран превоз:   

PL1 – 9.450 ден.

PL2 – 8.200 ден.

PL3 – 7.000 ден. 

PL4 – 6.600 ден. 

PL5 – 5.650 ден. 

PL6 – 5.050 ден.

Програма на патувањето:
Состанок на групата на 17.06.2018 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 17.06.2018  околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online