FORMULA 1


FORMULA 1

Локација: SPIELBERG

Датум: 29.06.2018 10:00:00

Опис

 RED BULL RING

Formula 1
Спилберг, Австрија
29.06-02.07.2018

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, петок, 29.06.2018

Поаѓање од Македонија попладне ( Скопје-Дрводекор 18:30 ч) Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.

ВТОР ДЕН, сабота, 30.06.2018

Пристигнување во Спилберг-Австрија (Red Gull Ring) околу 10 ч. Купување влезница, следење на пред настаните и квалификациите за пол-позиција

Собирање на групата по завршувањето на квалификациите и заминување кон Дравоград (Словенија, 90 км од автодромот). Пристигнување во Дравоград околу 17 ч, сместување во хотел (***), слободна вечер, ноќевање.

 ТРЕТ ДЕН, недела, 01.07.2018

Појадок и напуштање на хотелот. Заминување за Ред Бул Ринг околу 8.30. Пристигнување  околу 10 часот. Следење на преднастаните (од 11 ч) и главната трка од 14 до 16 часот. Собирање на групата на договорено место во 17 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.

 ЧЕТВРТИ ДЕН, понеделник, 02.07.2018

Пристигнување во Македонија околу 9 часот наутро

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 9900 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз 
ЕДНО (Н+П) (хотел*** во Дравоград- Словенија)
*организација на патувањето.

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)
* влезница за следење на трката

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на 3239-860

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online