GORILLAZ

Локација: SZIGET

Датум: 09.08.2018 20:00:00

Опис

 ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, НОЌЕВАЊЕ И ВЛЕЗНИЦА

 Прв ден, среда 08.08.2018

Поаѓање од Скопје (19ч, Дрводекор). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите

 Втор ден, четврток 09.08.2018

Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) … Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 17ч. Собирање на групата и заминување кон Островот Обуда, местото на одржување на традиционалниот фестивал СИГЕТ на кој што таа вечер централно место ќе заземе светската мегагрупа ГОРИЛАЗ, а и многу други познати светски имиња на бројните бини, според програмата на фестивалот. Собирање на групата на паркинг пред фестивалот во 01.30 по полноќ и враќање во хотелот. Ноќевање

 Трет ден, петок 10.08.2018

Напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 19 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

 Четврти ден, сабота 11.08.2018

Пристигнување во Македонија во претпладневните часови

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 11500 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз 
*ЕДНО НОЌЕВАЊЕ (хотел**) и 
*ДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА за ФЕСТИВАЛОТ 
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на 3239-860

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online