IN MUSIC 2018

Локација: In Music

Датум: 25.06.2018 20:00:00

Опис

 INmusic Festival 2018

 

Zagreb, 25-27 Juni 2018

 

 

Пакет аранжман со превоз, 2 ноќевања и фестивалска влезница

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, недела, 24.06.2018
Поаѓање од  Скопје 20ч (Дрводекор). Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, понеделник, 25.06.2018
Пристигнување во Загреб околу 10 часот.  Сместување во хотелот-хостелот во 13 ч. Хотелот-хостелот е познат на организаторот и се наоѓа на 1 км од Јарун (местото на оджување на Фестивалот) и 2 км до Центарот на Загреб. Сместувањето е на база ноќевање (без појадок) во 3 или 4 креветни соби, со можност за обезбедување на 2 креветна доколку е потребно. Слободно попладне, .. следење на првата фестивалска вечер ... Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ТРЕТ ДЕН, вторник, 26.06.2018
Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Загреб. Следење на втората фестивалска вечер ... Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ЧЕТВРТИ ДЕН, среда, 27.06.2018
Напуштање на хотелот и пакување на багажот во автобусот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Загреб. Следење на третата фестивалска вечер. Еден час ПО ПОЛНОЌ, собирање на групата кај автобусот и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ПЕТТИ ДЕН, четврток, 28.06.2018
Пристигнување во Македонија попладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 9900 ден

МОЖНОСТ за  користење на САМО ПРЕВОЗ за настанот  3900 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз 
* влезница 
* 2 ноќевања во хотел/хостел

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на 3239-860

 

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online