2CELLOS

Локација: Сала Борис Трајковски

Датум: 06.10.2018 20:00:00

Опис

 БИЛЕТИТЕ ЗА 2 CELLOS ВО ПРОДАЖБА ОД УТРЕ ВО 09 ЧАСОТ!

Почитувани,
Ве информираме дека продажбата на билетите за концертот на 2 CELLOS закажан за 06-ти октомври во Вип Арена, ќе почне од утре (понеделник) во 09 часот.

 

ПАРТЕР стоење- 990 денари
ФАН ПИТ стоење- 1.500 денари (само 1.000 влезници)
ТРИБИНИ- 1.200 денари (блок 1 и 15)
SILVER SEATS- 1.500 денари (блок 2, 5, 6, 10, 11 и 14)
GOLDEN SEATS- 1.990 денари (блок 3, 4, 7, 8, 9 и 12)

Резервации во ЈУГОТОН на 3239-860

Одиме понатаму,
Авалон Продукција

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online