RHCP Tribute


RHCP Tribute

Локација: VIP Arena Boris Trajkovski (mala sala)

Датум: 12.05.2018 21:00:00

Опис

 Одлучни сме. Не попуштаме. Стоиме на зборот. 

 
Овој пат не одиме чекор поанатму, овој пат забрзано одиме далеку, многу далеку напред.
 
Драги наши, како што имавте можност да слушнете пред да почне, за нас сеуште полниот со емоции концерт на Mr Ziggy and The Glass Spiderss (Tribute to David Bowie) кој се случи овој месец во малата сала на ВИП АРЕНА - Борис Трајковски, тогаш, пред почетокот на концерот најавивме нов tribute концертен настан во Скопје, и доколку добро се сеќавате ги најавивме за 12 мај на истото место каде што настапија и tribute составите за DEPECHE MODE „The Sneakers" и гореспоменатите „Mr. Ziggy & Glass Spiderss".
 
Другари, огромно задоволство ни претставува да ви ги најавиме RITAM SEX-I-JA (Tribute to RED HOT CHILI PEPPERS) вокалноинструменталниот состав од Белград кој ќе настапи на 12 мај, во малата сала на ВИП АРЕНАТА - Борис Трајковски, со почеток од 21 часот.

Со оваа трета една по друго tribute концертна свирка која се случува за само три месеци, а која е во организација на КОНЦЕРТИ МК, овој град веќе го постави на мапата на европските градови каде во последниве неколку години на голема врата доминираат и прават супер забави tribute бендовите.
Скопје заслужува да биде дел од културниот тренд кој се движи низ големите европски градови.

Влезниците во претпродажба за концертот ќе бидат пуштени во среда 11 април во 14:00 ч. по цена од 350 денари. 
Од 23 април, понеделник, цената на влезниците ќе чини 400 денри, а на самиот ден на концертот на вратата на малата сала на ВИП Арената влезниците ќе чинат 500 денари.
Влезниците може да се најдат во Југотон, во (ГТЦ) и  како и онлајн на:  и jugoton.mk.

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

Artctic Monkeys

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online