Artctic Monkeys


Artctic Monkeys

Локација: АТИНА ГРЦИЈА

Датум: 06.07.2018 20:00:00

Опис

 Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК и DiDi Music

со задоволство ви ги преставуваат

 

 

 

06 јули (петок) 2018 г., 20:00 ч.

«Атина, Грција»

 

 

 

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Artic Monkeys во Атина ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на jugoton.mk и ticketplus.mk по следниве цени:

 

Аранжман Партер - 9.500 ден.

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 05.07.2018 во 21:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Атина во 22:00ч.  Пристигување во Атина на 05.07.2018 околу 10ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Roger Waters

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online

FORMULA 1

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

SZIGET 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OFF FEST 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

YTMKD SHOW

купи билет онлајн
buy ticket online

RHCP Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

Заедно на една сцена

купи билет онлајн
buy ticket online

купи билет онлајн
buy ticket online

THCF-Тхц Ла Фамилија

купи билет онлајн
buy ticket online

BRIT FLOYD

купи билет онлајн
buy ticket online