Josipa Lisac

Локација: Makedonska Filharmonija (mala scena)

Датум: 20.04.2018 20:00:00

Опис

 Огромно задоволство ни е да ви најавиме дека една од најуникатните музички појави воопшто во регионот на сите времиња, неприкосновената Јосипа Лисац, во рамки на својата турнеја „50 години Јосипа“, после распродадените големи концерти во арена Пула, Сава Центар, неколку последователни концерти во Лисински во Загреб, својот последен концерт во оваа низа ќе го одржи во Скопје, во новата сала на Македонската Филхармонија.

Јосипа Лисац има таква кариера да нема никаква потреба ништо дополнително да се објаснува, освен да се каже дека сме неверојатно радосни што во нејзиното се` поретко одење на турнеи влегува и Скопје и тоа со ваков гала концерт. 

20 Април, Македонска Филхармонија

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од сабота (03.03) во 9 часот наутро преку продажната мрежа на Југотон

2.000 ден GOLDEN SEATS (од 1ви до 19ти ред)

1.500 ден SILVER SEATS (од 20ти до 26ти ред)

Резервации во ЈУГОТОН на 3239-860