Во Чест на Тоше Проески


Во Чест на Тоше Проески

Локација: VIP ARENA

Датум: 02.11.2018 22:00:00

Опис

 

Имаме чест со Вас да ја споделиме убавата информација, дека на 02 ноември 2018 година во с.ц Борис Трајковски – Вип Арена ќе се одржи голем концерт“ ЗА ТОШЕ  во чест на нашиот и Ваш ангел Тоше Проески. На истиот учество ќе земат големи музички ѕвезди од Македонија и балканот. Планирана е и промоција на нов необјавен албум на Тоше кој ќе биде промовиран од страна на британскиот продуцент Енди Рајт.

 

 

Ќе ни претставува огромна чест и задоволство доколку и Вие со Вашето присутво бидете дел од овој грандиозен музички спектакл на кој ќе се потсетиме на неговото ведро и насмеано лице со кое Тоше ги сплотуваше сите луѓе, без разлика на нивната вера, нација, пол или социјален статус и затоа со овој голем концерт би сакале на што поголем број луѓе да им овозможиме да се дружат повторно, а евергрините на славниот пејач да бидат вистински мост од љубов, кој ќе ги поврзе и сплоти....

 

Партер - 250ден.

Фан Пит - 350ден.

Блок 2,5,6,10,11,14 - 250ден.

Блок 3,4,7,8,9,12 - 350ден.

Блок 13 - 800ден