Автобуски Превоз EXIT 2019


Автобуски Превоз EXIT 2019

Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА

Датум: 01.07.2019 23:45:00

Опис

ПРОМОТИВНО !!!!!

Само до 31.Декември 2018 промотивна цена на автобуски превоз за "EXIT 2019"

ПОБРЗАЈТЕ !!!!!

Програма за патувањето:

1.Превоз за цел фестивал

Поаѓање од Скопје на 03.07.2018 во 23.45 часот пристигнување во Нови Сад во утринските часови на 04.07.Поаѓање од Нови Сад на 08.07.2019 во 12.00 часот.

Промо цена: 1990 денари.

Од 01.01.2019 Цена 2990 денари.

 

 

2.Превоз за Ден 1

Поаѓање од Скопје на 03.07.2018 во 23.45 часот пристигнување во Нови Сад во утринските часови на 04.07.Поаѓање од Нови Сад на 05.07.во 05.00 часот.

Промо цена:1990 денари

Од 01.01.2019 Цена 2990 денари.